Zostaw nam wiadomość


Niestety nie jesteśmy w tej chwili dostępni. Wyślij nam wiadomość, a my skontaktujemy się z Tobą wkrótce.

Zostaw nam wiadomość
KATEGORIE

Olej z nasion winogron, 100 ml

15,00 zł

Olej z nasion winogron posiada optymalny skład lipidowy łatwo przyswajalny przez naskórek. Wykazuje działanie antyrodnikowe, dzięki czemu zapobiega jego uszkodzeniom. Tworzy na powierzchni skóry ochronny film, który zatrzymuje wilgoć. Skutecznie wygładza i uelastycznia. Polecany do każdego rodzaju skóry.

Ilość
W magazynie

Olej z nasion winogron,100 ml
Tłoczony na zimno

Skład: Vitis Vinifera Seed Oil, Tocopheryl Acetate

Olej z nasion winogron wytłaczany z pestek winogron z plantacji ekologicznych, doskonały do masażu, czysty, jasny, bez zapachu. Nadaje się do skóry normalnej i ze skłonnością do przetłuszczania się.

Do użytku zewnętrznego. Do stosowania bezpośrednio na skórę oraz jako olej bazowy do sporządzania mieszanin olejków eterycznych wykorzystywanych przy wykonywaniu zabiegów kosmetycznych.

Producent:
Przedsiębiorstwo Produkcji Farmaceutyczno-Kosmetycznej PROFARM Sp. zo.o.
ul. Słupska 18, 84-300 Lębork

1182

Specyficzne kody